Milli kayakçının yeni hedefi olimpiyatlar

Milli kayakçının yeni hedefi olimpiyatlar -Karsta düzenlenen Sarıkamış FIS Kupasında üst üste 4 birincilik alan milli kayakçı Daşdemir, olimpiyatlarda Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor


KARS (A.A) - Hüseyin Demirci - Karsta Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen Sarıkamış FIS Kupasında 4 altın madalya kazanan milli kayakçı Tuğba Daşdemir, 2014 yılında yapılacak olimpiyatlarda Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
     Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Bayan Kayak Milli Takımının başarılı sporcusu Daşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayraktepe Kayak Merkezinde 16-19 Mart tarihleri arasında yapılan Sarıkamış FIS Kupasında slalom ve büyük slalom yarışlarında 4 kez üst üste birinci geldiğini söyledi.
     Yarışlara iyi hazırlandığını, katıldığı kategorileri birincilikle tamamladığını anlatan Daşdemir, bundan sonraki hedefinin olimpiyatlarda alacağı dereceyle bir ilke imza atmak olduğunu belirtti.
     Sarıkamışta milli takım olarak iyi yarıştıklarını, bunun sonucunda başarının geldiğini ifade eden Daşdemir, şunları kaydetti:
     Ulusal ve uluslararası yarışlarda hem takım hem de ferdi olarak iyi sonuçlar alıyoruz. En son yapılan FIS Sarıkamış Kupasında bunu gösterdik. Bayanlarda ilk üç sırayı kaptırmadık. Ancak benim en büyük hedefim olimpiyatlarda çok iyi derece alarak bayrağımızı göndere çektirmek. Bunun için gece gündüz çalışacağım. Önümüzdeki yıl Rusyanın Soçi kentinde yapılacak kış olimpiyatlarına şimdiden hazırlanmaya başladım. İnşallah hedefime ulaşarak bir ilki başaracağım.
    
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Milli kayakçının yeni hedefi olimpiyatlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER