Minik öğrencilere gözlem kutusu dağıtıldı

Minik öğrencilere gözlem kutusu dağıtıldı


MUŞ (A.A) - TEMA Vakfı Muş İl Temsilciliği adına Genç TEMA Gönüllüleri, kentteki Lale ve İlyas Sami İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerine, gözlem kutusu dağıttı.
     Genç TEMA Gönüllüleri Başkanı Engin Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, gözlem kutusunun, doğada araştırma yaparken canlı ve cansız herhangi bir öğeyi yakından görme şansı bulmaya yarayan bir araç olduğunu söyledi.
     Minik öğrencilerin araştırma yapması için bu faaliyetin büyük önem taşıdığını ifade eden Akyol, "Kutu kapağındaki büyüteç, böcek, bitki, taş ve benzeri varlıkların yakından incelenmesine imkan sağlıyor. TEMA Vakfı olarak, çevre konulu faaliyetlerde minik öğrencilere her türlü desteği vereceğiz" dedi.
     TEMA Vakfı Muş İl Temsilcisi İhsan Aytemiş ise bu yıl yüzlerce fidanı toprakla buluşturduklarını ifade ederek, öğretmenlerin gönüllü olarak yürüttükleri etkinlikler kapsamında, öğrencilerle yakından ilgilendiğini belirtti.
     Aytemiş, "Öğretmenlerimiz her türlü övgüyü hak ediyor. Bugün itibariyle iki okuldaki ana sınıfı öğrencilerine gözlem kutularını dağıttık. Bundan sonra çalışma yapan okullarımıza gözlem kutusu ulaştırmaya çalışacağız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Minik öğrencilere gözlem kutusu dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER