MMOdan Melikşah Üniversitesine ziyaret

MMOdan Melikşah Üniversitesine ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkancayı makamında ziyaret etti.
     Melikşah Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cankut Yalçınözünde katıldığı ziyarette, Oda-Üniversite-Sanayi iş birliği üzerinde görüş alışverişi yapıldı.
     Prof. Dr. Reşit Özkanca Melikşah Üniversitesi olarak 3 yıl içerisinde 15in üzerinde proje ürettiklerini kaydederken, misafirlerine bu projelerin kısa bir sunumunu yaptı.
     MMO Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan ise, Kayserimiz ve ülkemiz adına yapılan her türlü teknik çalışmaya oda olarak yetkileri çerçevesinde gereken desteği vermeye hazır olduklarını bildirdiği ziyarette, ölçme laboratuarının meslek disiplini adına Kayseride bir eksik olduğunu ve böyle bir ortak çalışma yapabileceklerini belirtti.
     Ayrıca ziyarette, Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin staj çalışmalarının verimli geçmesi adına da karşılıklı görüşler dile getirildi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber MMOdan Melikşah Üniversitesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER