MOSB Başkanı Türek, Belediye Başkanı Ergünü

MOSB Başkanı Türek, Belediye Başkanı Ergünü ziyaret etti


MANİSA (A.A) - Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Başkanı Sait Cemal Türek, Belediye Başkanı Cengiz Ergünü makamında ziyaret etti.
     Türek, Manisa Belediye Başkanı Ergünü ziyaret ederek, bölgenin ihtiyaçları ve işbirliği konuları üzerinde görüş alışverişinde bulundu.
     Ergün, Türeki kabulünde yaptığı konuşmada, kendisi ile Türek arasında geçmişte yaşanan bir iki küçük yanlış anlaşılmanın sanki arada bir sorun varmış algısı oluşturduğunu ifade ederek, bu ziyaretle birlikte artık böyle bir algının ortadan kalkması gerektiğini söyledi.
     Türek ise ziyarette Manisa şehir merkezi ile MOSB arasında hafif raylı sistem inşa edilerek, kent ulaşımının rahatlatılması önerisini getirdi.
     Ergün, bu konuda bir hazırlıklarının olduğunu, ilgili birimler tarafından fizibilite çalışmaları devam eden konunun, bir rapor halinde kendisine sunulacağını belirtti.
     Manisanın yakın zamanda büyükşehir statüsüne alınmasının söz konusu olduğunu hatırlatan Ergün, Büyükşehir belediyesi kapsamına girildiğinde Manisada da hafif raylı sistemin yapılması kaçınılmaz gerçeklerden bir tanesidir. Konuyla ilgili olarak bazı çalışmaları başlattık. Bunlarla ilgili raporlar önümüze geldiğinde bunu paylaşacağız dedi.
    
     -Manisasporun durumu-
    
     MOSB Başkanı Türek, gazetecilerin Manissapora maddi destek sağlanmasına ilişkin bir sorusu üzerine yöneticisi de olduğu Manisaspora gerekli maddi desteği sağladığını, ancak bunun karşılığını alamadıklarını, onun yerine küfür işittiklerini söyledi.
     Manisa Belediye Başkanı Ergün ise Manisasporda yeni bir yönetimin oluştuğunu ve amatör ruhla iyi bir ivmenin yakalanmaya başladığını ifade etti.
     Manisasporun tesis ihtiyacının bulunduğunu dile getiren Ergün, Biz de masanın bir bacağıyız. Onlara en güzel desteği, imkanlarımız dahilinde bütün kurumlar olarak verilmesi gerektiğine inanıyorum. Tesisleşme noktasında mevcut Tarık Almış Tesislerin yetmediğini çok iyi bilenlerdenim. Buraya daha büyük bir tesisin el birliği ile yapılması şart dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber MOSB Başkanı Türek, Belediye Başkanı Ergünü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER