Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Bilgilendirme Toplantısı

Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Bilgilendirme Toplantısı -Milli Eğitim Müdürü Gül: Trafik kazaları trafik kurallarının bilinmemesinden ziyade kurallara uyulmasından kaynaklanıyor


MERSİN (A.A) - Mersin Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, trafik kazalarının trafik kurallarının bilinmemesinden ziyade kurallara uyulmamasından kaynaklandığını söyledi.
     Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Bilgilendirme Toplantısı Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus Salonunda yapıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, toplantının açılışında yaptığı konuşmada bakanlık talimatı doğrultusunda motorlu taşıt sürücü kurslarının her ay il eğitim denetmenleri tarafından denetleneceğini ve yapılan denetimlere ilişkin bilgilerin Milli Eğitim Bakanlığına sunulacağını kaydetti.
     Denetime ilişkin motorlu taşıt sürücü kursları müdürlerini bilgilendirmek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Gül, ayrıca sürücü kurslarıyla görüş alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti.
     Trafik kazalarının en aza indirgenmesi için birçok ülkede çalışmaların yapıldığını belirten Gül, Trafik kazalarında herkesin sorumluluğu var. Trafik kazaları trafik kurallarının bilinmemesinden ziyade kurallara uyulmamasından kaynaklanıyor. Sürücü kurslarına yapılacak denetimler dolaylı olarak bu sorunların çözülmesine belirli bir katkı sunacak dedi.
     Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Metin Öztürk, Şube Müdürü Erol Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde ilgili alana bakan Şube Müdürleri ile ilde faaliyet gösteren Motorlu Taşıt Sürücü Kursları müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Bilgilendirme Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER