Motosiklet

Motosiklet -Redbull Motogp Rookies Kupasında Türkiyeyi temsil edecek genç motosikletçi Razgatlıoğluna destek için 300 motosikletçi bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Redbull Motogp Rookies Kupasında Türkiyeyi temsil edecek 16 yaşındaki motosikletçi Toprak Razgatlıoğluna destek için Alanyada etkinlik düzenlendi.
     İlçenin Konaklı beldesinde 300 motosikletçi, Alanya belediye binası yanındaki alanda toplandı. Motosiklet tutkunlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinlikte Razgatlıoğlu, gösteri yaptı. Daha sonra katılımcılar, konvoy halinde şehir turu attı.
     MotoGP Dünya Şampiyonasının ilk adımı olarak gösterilen Rookies Kupasında Türkiyeyi temsil edecek Razgatlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışların ilkinin 20-21 Nisanda ABDde yapılacağını söyledi.
     İspanyada 28-29 Eylülde yapılacak yarışla sona erecek kupada derece elde etmeyi amaçladığını dile getiren Razgatlıoğlu, "Kenan Sofuoğlu ile bu yarışlar için antrenman yaptım. Beni destekleyenleri mahcup etmemek için var gücümle yarışacağım" dedi.
     Babası Arif Razgatlıoğlu ise oğluna moral ve destek vermek için etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Oğlum bu yarışlara katılan ilk Türk olacak. Herkesin desteğini ve duasını bekliyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER