Motosikletli kuryeler ve tur otobüsü şoförlerine

Motosikletli kuryeler ve tur otobüsü şoförlerine eğitim verildi -Eğitim çalışmasında kuryelere, motosikletlerin karıştığı ölümlü ve yaralamalı kazaların MOBESE görüntüleri izletildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından motosikletli kuryeler ve tur şirketlerinde çalışan şoförlere yönelik eğitim çalışması düzenlendi.
     Eğitim seminerine ecza depoları ve restoranlarda çalışan toplam 133 motosikletli kurye ile tur şirketlerinde çalışan 78 şoför katıldı. Eğitimde motosikletli kuryelere kask kullanımı ve trafik kurallarına uymaları konularında bilgiler verilerek, motosikletlerin karıştığı yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarını içeren MOBESE görüntüleri gösterildi.
     Tur şirketinde çalışan şoförlere de güvenli sürüş teknikleri, emniyet kemeri kullanımı, hızın sürücü üzerindeki etkisi, araç lastiklerinin önemi, kavşaklarda geçiş önceliği, uykusuz ve yorgun araç kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı.
     Eğitimde ayrıca sürücülere Konyaaltı Caddesinde uygulanan Yaya Öncelikli Kent Antalya projesi hakkında da bilgi verildi.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Motosikletli kuryeler ve tur otobüsü şoförlerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER