Mudanyada yaz okulu sertifika sevinci

Mudanyada yaz okulu sertifika sevinci


BURSA (A.A) - Mudanyada 2008 yılından beri faaliyet gösteren Polis Gücü Spor Kulübünün bu sene düzenlediği yaz okulunu başarı ile bitiren sporcuları sertifikalarını aldı.
     Bu yıl 5si düzenlenen Polis Gücü Yaz Okulunda yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde başarılı olan öğrenciler sertifikalarını düzenlenen tören ile protokol üyelerinden aldılar. Güzelyalı Otantik Gemi Otelde düzenlenen törenine Mudanya Emniyet Müdürü Ercan Tilki, Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Öztekin, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahramanın yanı sıra Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Bağcı ile Güvenlik Hizmetleri Derneği Başkanı Ali Alkan ve sporcu veliler katıldı.
     Polis Gücü Antrenörü Hüsamettin Güner, törende yaptığı konuşmada, Mudanyada spor yapmak isteyen çocukları bir çatı altında toplamak ve karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde yetiştirmek olduğunu ifade ederek, sağlıklı, paylaşımcı, kendini ve toplumu kötü alışkanlıklardan koruyan bir nesil yetiştirmek istediklerinin altını çizdi.
     Ayrıca, sertifika töreninde 2011 yılında Niğdede yapılan milli takım kampına davet edilen Alihan Bayraktar, Ömür Pehlivan ve Türkay Kayıkçıya plaketle teşekkür edildi.
     Antrenör Hüsamettin Güner başarılı üç sporcunun Ankara Büyükşehir Belediyesporda hentbol yaşantılarına devam edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Ömer Bilik/Tarık Üzgün
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Mudanyada yaz okulu sertifika sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER