Muğlada Biz değil miydik fotoğraf sergisi

Muğlada Biz değil miydik fotoğraf sergisi açıldı


MUĞLA (A.A) - Muğlada, Çanakkale Savaşının anlatıldığı Biz değil miydik- adlı fotoğraf sergisi açıldı.
     Çanakkale Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan sergi için Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde açılış töreni düzenlendi.
     Vali Yardımcı Mestan Yayman, törende yaptığı konuşmada, Çanakkale Savaşı kaybedilmiş olsaydı bugün Türkiyenin olmayacağını belirtti. Türk halkının ayı günleri yaşamaması temennisinde bulunan Yaman, Öz benliğimizi koruyabilirsek, biz de varız diyebilirsek o günler tekrar yaşanmaz. Eğer çok çalışıp medeniyetimizi korur, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkabilirsek dünyada söz sahibi millet oluruz dedi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ise Çanakkale Savaşının 7den 77ye topyekun bir mücadele sonucunda kazanıldığını kaydetti. Çanakkalenin bir destanın, mücadelenin ve kurtuluşun adı olduğuna işaret eden Akkuzu, Bugün burada aynı anda 81 ilde açılan ve milli mücadelemizi yansıtan 35 fotoğrafın yer aldığı sergimizi açtık diye konuştu.
     Akkuzu, serginin 29 Mart tarihine kadar açık kalacağını bildirdi.
     Sergi, Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, İl Müftüsü Hasan Başiş, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin tarafından açıldı.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Muğlada Biz değil miydik fotoğraf sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER