Muğlada hırsızlık operasyonu

Muğlada hırsızlık operasyonu -Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda denize giren tatilcilerin ve turistlerin eşyalarını çaldıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı


MUĞLA (A.A) - Muğlada jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, denize giren tatilcilerin ve turistlerin eşyalarını çaldıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.
     İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgiye göre, Muğla ve ilçelerinde denize giren vatandaşların sahilde bıraktıkları, Plaj çantası, cep telefonu, güneş gözlüğü, kol saati gibi eşyaları çaldıkları iddia edilen kişileri yakalamak üzere Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde 3 farklı noktaya eş zamanlı operasyon düzenlendi.
     Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler sonrasında düzenlenen operasyonda, Muğla ve ilçelerine tatile gelen tatilcilerin ve turistlerin eşyalarını çaldıkları ve değerinden daha düşük fiyata sattıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.
     Gözaltına alınan zanlılarla birlikte, tatilcilere ve turistlere ait olduğu açıklanan 31 parça eşya ele geçirildi. Ele geçirilen eşyalar arasında, yer alan tekne motoru dikkat çekti. Zanlıların, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
     Bu arada, operasyonda ele geçirilen eşyaların ise sahiplerine iade edileceği, tekne motorunun ise bir balıkçıya ait olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Muğlada hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER