Muğlada yangın söndürme helikopterinin düşmesi

Muğlada yangın söndürme helikopterinin düşmesi -Düşen helikopterde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı


MUĞLA (A.A) - Köyceğizde düşen yangın söndürme helikopterinde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Karaçam köyünde çıkan orman yangınına müdahale ederken düşen yangın söndürme helikopterinde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, askeri helikopter ile enkazın bulunduğu yerden alınarak Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetler ağır yanık olduğu için alınacak patolojik numuneler yarın kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.
     Helikopterin Türk pilotu Atıf Ateşokun oğlu Altuğ Ateşok, babasının cesedini teşhis etmek için hastaneye geldi. Hastane önünde bekleyen orman muhafaza memurları da iftarını burada açtılar. Hastaneye gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Ateşoka baş sağlığı diledi. Özden, yetkililerden olayla ilgili de bilgi aldı.
     Özden, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu söyledi.
     Muğlanın Köyceğiz ilçesi Karaçam köyünde çıkan orman yangınına müdahale eden ve Türk pilot Atıf Ateşok, orman muhafaza memuru Orhan Çelik ile Rus pilotlar Aleksandır Gavrılov, Nikolay Atepalıkhın ve Rus personel Sergey Khorokhorın bulunduğu yangın söndürme helikopteri düşmüştü.
    
     Muhabir: Osman Akça
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada yangın söndürme helikopterinin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER