Muğla EMITT Fuarında tanıtılıyor

Muğla EMITT Fuarında tanıtılıyor -Muğlanın turizm ve kültürel değerleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITTte tanıtılıyor


MUĞLA (A.A) - Muğlanın turizm ve kültürel değerleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITTte tanıtılıyor.
     Muğla Belediyesi İstanbulda açılan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile stant açtı.
     Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Arjantin Turizm Bakanı Carlos Meyer, Filistin, KKTC, Küba, Yemen, Kosova, Bosna, Turizm Bakan ve yardımcıları, 43 ülkenin turizm bakanlığı temsilcileri ve birçok turizmci katıldı.
     Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğlanın tanıtımı için kendi ustaları tarafından hazırlanan Muğla evini fuarlarda tanıttıklarını söyledi.
     Muğlada kıyı turizminin yanı sıra kültür turizminin de gelişmesi için her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten Gürün, bu tür fuar ve tanıtım organizasyonlarına katılarak Muğla kültürünü tanıtmaya devam edeceklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla EMITT Fuarında tanıtılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER