Muğla Meslek Odaları Platformu terörü kınadı

Muğla Meslek Odaları Platformu terörü kınadı


MUĞLA (A.A) - Muğla Meslek Odaları Platformu düzenlenen ortak basın açıklamasıyla terörü kınadı.
     Muğla Tabip Odasında düzenlenen basın açıklamasını okuyan Veteriner Hakimler Odası Başkanı Yusuf Kayacık, ülkede birlik, beraberlik ve güven ortamını sarsma girişimlerinde bulanan terör örgütünün hain saldırılarından çeşitli vesilelerle mezhep çatışmaları ortamı yaratılmaya çalışılmasından, komşu ülkelerle savaş senaryoları üretilmesinden dolayı büyük rahatsızlık duyduklarını söyledi.
     Terörün bir insanlık suçu olduğunu belirten Kayacık, Ülkemizde düzeni birliği, beraberliği, kardeşliği bozmaya çalışan terör örgütleri hiç bir zaman hain emellerine ulaşamayacaklar. Hain saldırılarla kin ve nefreti kuvvetlendirip barış ortamını sabote ederek ülkemizin çıkmaza götürülmek istendiği göz ardı edelemez bir gerçektir. Bu saldırılara karşı devletimiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içinde olması gerekli dedi.
     Kayacık, bu saldırıların durmasını, saldırganların ve işbirlikçilerin hak ettikleri cezayı en kısa sürede almasını istediklerini, insan haklarına saygılı bir ortamın tüm ülkede egemen kılınması gerektiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Meslek Odaları Platformu terörü kınadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER