Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı -Eski BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu Kırıkkalede düzenlenen törenle anıldı


KIRIKKALE (A.A) - Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Kırıkkalede düzenlenen törenle anıldı.
     BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, partisinin il başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen anma etkinliğinde yaptığı konuşmada, merhum Yazıcıoğlunun iz bıraktığı yolda yürümekten asla pişman olmadıklarını ve olmayacaklarını söyledi.
     Biz aynı sevdaya inanmış insanlar olarak bir yola çıktık ve hiçbir zaman yürüdüğümüz bu yolda pişman olmadık, olmayız diyen Tunç, şöyle konuştu:
     Dönemin getirmiş olduğu zorluklar karşısında asla pes etmedik ve azimle yürüdüğümüz yolda dik durmaya çalıştık. Hiçbir zaman çaresiz olmayan, her zaman çare biziz diyen, Hazreti Peygamber efendimizin Hadis-i Şerifine nail olan bir insanla aynı yolda yürümekten her zaman gurur duydum ve duyacağım. Bir fikir, bir misyon ve bir dava yolunda emin adımlarla ilerleyen olduk. İnandığımız o yolda dik ve her zaman emin adımlarla ilerleyen olduk. Bu yolda dava ve fikir adamlarını durduran hiçbir şey olmadı, asla da olamaz. İnandığımız bu yoldan asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.
     Tunç, Muhsin Yazıcıoğlunun ebediyete uğurladıklarında partilerine 4-5 ay ömür biçildiği belirterek, Bugün nasıl bakıyorlar, Ne düşünüyorlar, bilemiyorum ama dimdik her zaman durmayı başararak, bugünlere geldik. Daha sonra Sayın Mustafa Desticiyi Genel Başkan seçerek ve bu misyonu Türkiyenin her yerinde örgütlenerek yaymaya başladık dedi.
     Tunçun konuşmasının ardından, araştırmacı yazar Hakkı Öznur, Muhsin Yazıcıoğlunun hayatını konu alan bir konuşma yaptı. Etkinlikte, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim de okundu.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER