Muhtarlar, AK Parti İl Başkanı Tüfenkciyi

Muhtarlar, AK Parti İl Başkanı Tüfenkciyi ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkciyi ziyaret etti.
     Tüfenkcinin makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Eren, dernek başkanlığına seçilmesi dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirtti.
     Malatyanın her geçen gün geliştiğini ve büyükşehir olma yolunda ilerlediğini anımsatan Eren, bu süreçte muhtarların da temsilciler olarak görevlerine devam edeceğini umduklarını söyledi. Muhtarların özlük hakları konusuna da değinen Eren, özlük haklarındaki sıkıntılara rağmen hizmet için var güçleriyle çalıştıklarını ve görevlerinden memnun olduklarını dile getirdi.
     Kentin trafik sorununa ilişkin de sorunlar bulunduğunu savunan Eren, bu sorunların da yapılan çalışmalarla çözülmesini beklediklerini vurguladı.
     Mustafa Eren, bu yıl kayısı rekoltesinin yüksek olması dolayısıyla üreticilerin fiyatların düşeceği endişesi yaşadığını belirterek, partilerin de destekleriyle sorunlarının çözülebileceğini bildirdi.
     Tüfenkci de muhtarların hem görevleri dolayısıyla hem de sivil toplum kuruluşu olarak yaptıkları çalışmaların önemine vurgu yaptı.
     Malatya gelişirken bir takım sorunların yaşanmasının doğal olduğunu kaydeden Tüfenkci, trafik sorununun çözümünün kent için önemli olduğunu söyledi. AK Parti iktidarlarıyla gelişen kentte ekonomik refahla birlikte yolların yetersiz kaldığını ifade eden Tüfenkci, Kuzey Kuşak Yolu ve Çevre Yolu ile ilgili çalışmaları Başbakan Recep Tayyip Erdoğana ilettiklerini ve onun da ilgili bakanlıklara talimat vererek, bu işin belediyelere bırakılmayacak kadar önemli olduğunu söylediğini aktardı. Başbakan Erdoğanın bu yolların bir an evvel bitirilmesi için talimat verdiğini anlatan Tüfenkci, Ulaştırma ile Çevre ve Şehircilik bakanlıklarının belediyeyle birlikte yolların hızlı bir şekilde bitirilmesi için çalışmaya başladığını söyledi..
     Kayısı rekoltesine de değinen Tüfenkci, İnanıyorum ki değerinin altında gitmez. Bununla ilgili gerek Bakanlığın, gerek Valiliğin gerekse ilgili kurum, kuruluşların ciddi tedbir ve çalışmaları var. Bizlerin kayısının askeriye ve Milli Eğitimde tüketilmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Ama bu iş sabırla oluyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Muhtarlar, AK Parti İl Başkanı Tüfenkciyi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER