Munzur Çayına düşen kişi

Munzur Çayına düşen kişi -Tunceli Valiliği: Bütün temenniler vatandaşımızın bir an önce bulunarak ailesine teslim edilmesi yönündedir


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Valiliği, Munzur Çayına düştüğü bildirilen kişiyi arama çalışmalarına, Jandarma Genel Komutanlığınca görevlendirilen özel donanımlı uzman ekibin de katıldığını bildirdi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Moğoltay Mahallesi Mavi Köprü mevkisinde 17 Martta Munzur Çayına düşen Ozan Metini arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     17 Mart 2013 tarihinde Tunceli il merkezinde demir köprüden düşerek kaybolan Ozan Metin isimli vatandaşımızı özenle yürütülen arama ve kurtarma çalışmalarına, Tunceli Valilik makamının talebi üzerine Jandarma Genel Komutanlığınca Ankaradan görevlendirilen özel donanımlı ve uzman 19 kişilik Jandarma Su Altı Timi ilimize intikal etmiştir. Daha önce helikopterlerle çalışmalara destek veren Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığının Ankaradan gelen uzman personelle daha fazla katkıda bulunacağı değerlendirilmektedir. Bütün temenniler vatandaşımızın bir an önce bulunarak ailesine teslim edilmesi yönündedir.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Munzur Çayına düşen kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER