Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmenden Ermeneke tapu

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmenden Ermeneke tapu müjdesi


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesinin Ermenek Mahallesinde 23 hak sahibini tapularına kavuşturduğu, 62 parselde de tapu tescilinin yapılacağının bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Muratpaşa Belediyesi 2008 yılından bu yana 18 parselde 23 hak sahibini tapularına kavuşturdu. Hazineden devralınan tapuların protokollerini Belediye Toplantı Salonunda hak sahipleriyle imzalayan Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, 62 parselde de tapu tesciline başlanacağını ifade etti.
     Evcilmen, belediye ve Ermenek Mahallesi muhtarı Akif Yasanın çabaları sonucunda tapuların devrinin sağlandığını belirterek, tapu protokolü imzalamaktan dolayı büyük sevinç duyduğunu söyledi.
     En küçük hak sahibi Ersoy ailesinin bir aylık bebeği Mehmet Akif Ersoyu seven Evcilmen, Hayırlı uğurlu olsun. İçinize sinsin. Minik yavrumuzun geleceği olsun. Çok mutlu oldum. Zor bir bölgede oturuyorsunuz. Zoru başarmak bizim görevimiz dedi.
     Evcilmen, 5-6 sene önce Hazine buralara bir fiyat biçti. Biz bu fiyatı hiç artırmadık, hatta düşük tuttuk. Metrekaresi 125 ile 180 lira arasında bir fiyatla, 5 yıl taksitle tapularınıza kavuşuyorsunuz. Anılarınız ve geçmişinizin olduğu yerlere sahip oluyorsunuz diye konuştu.
     İlk taksit ödemelerinin 30 Nisan olması yönünde talimat veren Evcilmen, vatandaşların iyi şartlarda tapularına kavuşabilmeleri için çaba harcamalarının gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmenden Ermeneke tapu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER