Muş Ovası Sulama Birliği Başkanlığı Genel

Muş Ovası Sulama Birliği Başkanlığı Genel Kurulu yapıldı


MUŞ (A.A) - Muş Ovası Sulama Birliği Genel Kurulunda Zülküf Erikli yeniden başkanlığa seçildi.
     Devlet Su İşleri (DSİ) birlik hizmet binasında yapılan kongreye, kayıtlı 40 delege katıldı. Tek aday olarak gidilen kongrede Zülküf Erikli, oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.
     Kongrenin tamamlanmasının ardından konuşan Erikli, 6172 Sayılı Sulama Birlikleri Kanunu ile yenilenen meclis üyelerinin katılımıyla seçimi yaptıklarını söyledi.
     Önümüzdeki çalışma döneminde bizleri bekleyen çok önemli görev ve sorumluluklarımızın olduğunun farkındayız diyen Erikli, şöyle konuştu:
     Hazırlanmakta olan Muş Ovası Sulama Projesinin ve sulama sahasındaki arazi toplulaştırması bizi ciddi manada ilgilendiriyor. Çiftçilerimizle birlikte bu projeyi destekliyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yerine getirmeyi bir borç biliriz. Muş Ovasının gelişmesine de çok ciddi anlamda katkısı olan Alparslan 2 Barajının bir an önce hayata geçirilmesini yürekten istiyoruz. Tüm dünyanın su sıkıntısı çektiği çağımızda elimizdeki zengin su kaynaklarımıza sahip çıkma adına, sulama projesinin bir an önce hayata geçirilmesi için Valimiz Ali Çınardan, milletvekillerimizden ve tüm duyarlı yöneticilerimizden destek bekliyoruz. Bu vesileyle seçimin memleketimize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Muş Ovası Sulama Birliği Başkanlığı Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER