MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Elazığda

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Elazığda


ELAZIĞ (A.A) - Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Elazığ Şubesinin 17. Genel Kuruluna katılmak üzere Elazığa geldi.
     Olpak, Elazığ Valisi Muammer Erolu makamında ziyaret etti. Ziyarette bir değerlendirme yapan Olpak, bir iş adamları derneği olarak hayata sadece bilançolarla, kar zarar tabloları ile bakan bir dernek olmadıklarını, sosyal açıdan da ülkeye katkı sağlamaya çalışan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti.
     Vali Erol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elazığ Şubesinin 17. Olağan Genel Kurulunun hayırlı olmasını diledi.
     Elazığ Belediyesine geçen Olpak, Başkan Süleyman Selmanoğlu ile bir süre görüştü. Ziyaret anısına Olpak, Selmanoğluna MÜSİAD yayınlarını hediye etti, Selmanoğlu da heyet üyelerine Elazığın 8 köşe şapkasından hediye etti.
     Olpak, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağın ardından Fırat Üniversitesine geçerek Rektör Prof. Dr. Kutbettin Demirdağı da ziyaret etti.
     Olpak, MÜSİAD olarak Anadolunun belirli bir yerinde veya belirli bir sektörde yoğunlaşmış bir dernek olmadıklarını, her şehirde ve her sektörde teşkilatlanmasını yapan bir yapı içerisinde hareket eden bir dernek olduklarını söyledi. Olpak, üniversite sanayi işbirliğinin gelişmesi yönünde Rektör Prof. Dr. Demirdağdan destek istedi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Elazığda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER