Müsteşar Soluk, Hafikte incelemelerde bulundu

Müsteşar Soluk, Hafikte incelemelerde bulundu


SİVAS (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, Hafik ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Soluk, Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir, Kredi Yurtlar Kurumu Sivas Yurt Müdürü Orhan Önem, Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın ve AK Parti Hafik İlçe Başkanı Muttalip Mesut Esen ile ilçede yeni hizmete başlayan Yurtkur Hacı Kamer Aydoğan Kız Öğrenci Yurdunu gezdi.
     Yurtla ilgili bilgi alan Soluk, Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın ile yurdun yemek salonunda kısa süre masa tenisi oynadı. Yurttaki incelemelerinin ardından Soluk ve beraberindekiler, Hafik Belediyesinin yeni hizmet binasına geçti.
     Burada Belediye Başkanı Aydından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Soluk, Pusat-Özen Barajından gelecek içme suyunun sertlik derecesini düşürecek olan arıtma tesisi konusunda talepleri dinledi. Soluk, çalışmaların hızlandırılması ve tamamlanmasıyla ilgili girişimde bulunacaklarını belirtti.
     İlçede yapılan altyapı çalışmalarının ardından asfaltlanan yolu da inceleyen Soluk, ziyaretlerinin ardından Hafikten ayrıldı.
    
     Muhabir: Muzaffer Akyüz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Müsteşar Soluk, Hafikte incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER