MUTSO Başkanı Karakuş, projelerini anlattı

MUTSO Başkanı Karakuş, projelerini anlattı -Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Yatağan Kaymakamı Tanrıseven ile Yatağan Belediye Başkanı Işıka projelerini anlattı


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven ile Belediye Başkanı Haşmet Işıka projelerini anlattı.
     Karakuş, MUTSO Meclis Başkanı Hilmi Giresun ve meclis üyeleriyle Yatağan Kaymakamı Tanrıseven ile Belediye Başkanı Işıkı ziyaret etti.
     Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven, ziyarette yaptığı konuşmada, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının güçlü bir yönetimi olduğunu, Yatağanı içine alan her türlü istihdam projesine destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
     MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş da Muğlaya uzun yıllardır özlemini duyduğu çağdaş, çok amaçlı bir oda binasını kazandırdıklarını belirtti. Fuar alanı projelerinin de olduğunu anlatan Karakuş, Bu proje ilimizin vizyonuna vizyon katacak bir proje. Fuar alanı projesiyle ilimizde fuar turizmi anlayışı yaygınlaşacak. Bunun yanında Kariada Yaşam Yürüyüş Yolu ve Yörük Köyü gibi kültür projelerini de hayata geçireceğiz dedi.
     Karakuş, Kariadaki yürüyüş yolunun açılışını 3 Şubatta yapacaklarını bildirdi.
    
     -Belediye Başkanı Işıka ziyaret-
    
     Karakuş ile beraberindekiler, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işıkı ziyaret etti.
     Işık, Karakuş başkanlığındaki MUTSO yönetiminin başarılı projelere imza attığını söyledi.
     Başkan Karakuş ise yoğun bir çalışma içerisinde proje ürettiklerini kaydetti. Muğlanın ekonomik ve kültürel değerlerine sahip çıktıklarına işaret eden Karakuş, İlimizin önemli ekonomik değerlerinden biri de mermer. Gittiğimiz her yerde ilimizin parlayan yıldızı mermer ile övünüyoruz diye konuştu.
     Projeleri arasında Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin de bulunduğunu anlatan Karakuş, ilin ekonomisine katkı sağlayacak fabrika kurmayı planladıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber MUTSO Başkanı Karakuş, projelerini anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER