Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı

Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı -Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan: Erbakan demek, kuvveti üstün tutmak değil, Hakkı üstün tutmak demektir. Bütün insanlığın kurtuluşunu gaye edinmek demektir (Foto


KOCAELİ (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, Erbakan demek, kuvveti üstün tutmak değil, Hakkı üstün tutmak demektir. Bütün insanlığın kurtuluşunu gaye edinmek demektir dedi.
     Fatih Erbakan, Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığının eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakanın ölümünün 2. yıl dönümü dolayısıyla İzmit Kapalı Spor Salonunda düzenlediği Erbakan ve Yeni Bir Dünya konulu anma toplantısına katıldı.
     Burada konuşan Erbakan, Kocaelinin Milli Görüşün kalesi olduğunu, merhum babası için de çok özel bir değer taşıdığını söyledi.
     Babasının siyasi mücadelesinin hep zorluklar içinde geçtiğini, ancak zorluklardan hiçbir zaman yılmadığını belirten Erbakan, Erbakan demek, kuvveti üstün tutmak değil, Hakkı üstün tutmak demektir. Bütün insanlığın kurtuluşunu gaye edinmek demektir. Bütün engellemelere, bütün zorluklara ve bütün imkansızlıklara rağmen hakkın batıla galebe çalması demektir şeklinde konuştu.
     Erbakan, bu tür etkinliklerin, Erbakanın arkasından yas tutmak, ağıt yakmak için yapılmadığını dile getirerek, Burada bizler, Erbakanın görüşlerine, davasına bağlılığımızı bütün dünyaya haykırıyoruz. Milli Görüşün zaferlerle dolu ikinci 40 yılının başlangıcını kutluyoruz ifadelerini kullandı.
    
     -Erbakan öldü film bitti zannetmeyin-
    
     Erbakan öldü, film bitti zannetmeyin. Film bitmedi, daha yeni başlıyor diyen Fatih Erbakan, şunları kaydetti:
     Erbakan hocamızın bize hedef olarak gösterdiği Milli Görüş prensiplerinin hakim olacağı, Gazzedeki masum yavruların hesabının sorulacağı, Amerikanın Müslüman ülkelere kovboyluk taslayamayacağı, güçlünün değil, haklının sözünün geçtiği bir dünya kurmak için mücadelemiz devam ediyor.
     Konuşmaların ardından Kuranı Kerimin okunduğu etkinlikte, Erbakanın hayatı ve siyasi mücadelesini konu edinen sinevizyon gösterisi sunuldu.
     Birlikte siyaset yaptığı dava arkadaşlarının Erbakanla ilgili anılarını anlattıkları gece, okunan dua ve merhum Necmettin Erbakanın kendi sesinden okuduğu Milli Görüş yemininin dinletilmesiyle son buldu.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER