Necmettin Erbakan Ofta anıldı

Necmettin Erbakan Ofta anıldı


TRABZON (A.A) - Of ilçesinde eski başbakanlardan Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.
     Of Sahil Günbatımı Düğün Salonundaki programa, Saadet Partisi GİK Üyeleri Hasan Hüseyin Öz ve Dursun Ali Düzenli, Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, parti teşkilatı üyeleri ve partililer katıldı.
     Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Hasan Hüseyin Öz, şunları söyledi:
     Bize her yerde soruyorlar. AK Partideki kardeşlerinizle neden ayrıldınız- Neden birlikte hareket etmiyorsunuz- Bakın onlar da sizler gibi İslami değerlere önem veriyor. Evet doğru. Başbakanımızın namazını kılan biri olması bizi mutlu eder. Cumhurbaşkanımızın namaz kılan birinin olması bizi mutlu eder. Eşlerinin tesettürlü olmaları bizleri mutlu eder. Ama geminin kaptanının böyle olması güzel de geminin rotası yanlış, bunlar gemiyi yanlış yöne sürüyor. O nedenle onlarla ayrışıyoruz.
     Dursun Ali Düzenli ise Trabzonun büyükşehir olduğunu anımsatarak, Of İlçemiz köyleriyle birlikte bir ilçe olarak seçime girecek. Allahın izniyle bu sefer Ofu Milli Görüş alacak. Bunun başka çaresi yok dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Necmettin Erbakan Ofta anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER