NEÜ kros takımı 3. oldu

NEÜ kros takımı 3. oldu


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) kros takımı Atletizm Federasyonu Kulüplerarası Kros Ligi 1. Kademe Yarışmalarında takım halin de 3. oldu.
     Antalyada düzenlenen ve 138 takımdan 692 atletin katılımıyla gerçekleşen kros yarışmalarında Nevşehiri temsil eden NEÜ Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı 3.lüğü elde etti.
     Konuyla ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Nevşehiri sportif anlamda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini, bu başarıların gerçekleşmesinde şehir olarak bir ekip ruhu ile çalıştıklarını belirtti.
     Nevşehirin ulusal ve uluslararası alanda sportif başarılar elde etmesinde katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür eden Taşğın, İlimizde spor kültürünün gelişmesi ve başarılı sporcuların yetiştirilmesi için emeklerini esirgemeyen başta Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer ve ekibi olmak üzere bu sporcularımızın yetişmesinde büyük emekleri bulunan Antrenör Resul Köstekçi ve İsa Demire teşekkür ediyorum. Ayrıca sporcularımızın eğitim görmekte oldukları tüm okul idareci ve öğretmenlerine Türk sporu adına minnettarlığımı sunuyorum dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber NEÜ kros takımı 3. oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER