Nevşehirli sporcular Niğdeden 4 madalya ile

Nevşehirli sporcular Niğdeden 4 madalya ile döndüler


NEVŞEHİR (A.A) - Niğdede gerçekleştirilen O-SPORT Türkiye Şampiyonasında Nevşehiri temsil eden 6 sporcudan 4ü dereceye girerek kürsüye çıkma başarını gösterdi.
     9-10 Haziran tarihlerinde Niğdede düzenlenen O-SPORT Türkiye Şampiyonasına Nevşehirden katılan sporculardan parfait gençler kategorisinde Muzaffer Kafalı, kilosunda Türkiye Şampiyonluğunu, Kadir Emre Deviren ve Furkan Şahin Türkiye 2.si, Yusuf Bozkurt da Türkiye 3.sü oldu.
     Sporcuları turnuvaya hazırlayan antrenörler İsmail Kaya ve Fatih Kağan Ulu, Türkiyede ikincisi yapılan O-SPORT müsabakalarının dostluk ortamında kıyasıya mücadele ile geçtiğini belirterek, Nevşehir adına ilk kez O-SPORT Türkiye Şampiyonasına katıldıklarını ve Nevşehiri en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade ettiler.
     Şampiyonaya Nevşehirden 6 sporcu ile katıldıklarını kaydeden Ulu, Elde edilen başarıdan son derce mutluyuz. Böyle bir şampiyonaya ilk kez katılmalarına rağmen çok önemli başarılar elde ettik. 6 sporcumuzdan 1i Türkiye şampiyonu, 2si Türkiye 2.si biri de 3cü oldu. Ayrıca sporcularımızdan Bedirhan Orhan ve Mixs Fait dalında mücadele veren Burak Yel, verdikleri mücadele ve teknikleri ile izleyenler ve teknik komite tarafından beğenilerek takdir topladılar dedi.
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirli sporcular Niğdeden 4 madalya ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER