Niğde Belediye Başkanı Akdoğan:

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan: -Ramazan ayında hayır kapısı herkese açık


NİĞDE (A.A) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımına devam ettiklerini belirterek Hayır kapısı herkese açık dedi.
     Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, tespit ettikleri ailelere ihtiyaçları çerçevesinde yardımların sürdüğünü ifade etti.
     Yardım için hazırlanan depoyu gezen Akdoğan, şunları kaydetti:
     Hayırsever vatandaşlarımızın ve belediyemizin destekleri ile burası ayakta duruyor. Giyim ve gıdanın her çeşidi olmak üzere her türlü yardımı ve desteği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza buradan sağlıyoruz. Bu mekanın bir başka özelliği de sadece ramazan ayına münhasır değil, 12 ay gerçek manada ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermesidir. Esnafımızın, tüccarımızın ve sanatkarlarımızın öncelikle hayırlarının, zekatlarının sağlıklı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasıyla ilgili burası ciddi bir görev üstlenmiş durumda ve hakikaten kimsenin gözü arkada kalmayacak şekilde tam manasıyla ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize burada yönlendirme yapılmaktadır.
     Niğdede ne kadar ihtiyaç sahibi insan varsa hepsinin kayıt altında olduğunu belirten Akdoğan, birkaç gün içerisinde bin adet gıda poşeti dağıtımının gerçekleştirileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Niğde Belediye Başkanı Akdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER