Nihat Özdemirin Siirtspor yönetim kurulundan istifası

Nihat Özdemirin Siirtspor yönetim kurulundan istifası -Siirtspor yönetim kurulu üyesi Batgı: Bu büyük ve köklü camia, bir kişinin ayrılmasından etkilenmez


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtsporun yönetim kurulu üyesi Zekeriya Batgı, iş adamı Nihat Özdemirin Siirtspor yönetim kurulu üyeliğinden istifası ile ilgili, Bu büyük ve köklü camia, bir kişinin ayrılmasından etkilenmez dedi.
     Batgı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 28 Kasım 2012 günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yönetim kuruluna seçildiklerini, yönetim kurulu listesinin, Vali Ahmet Aydının bilgisi dahilinde çeşitli kesimlerle yaptıkları görüşmeler sonucunda belirlendiğini söyledi.
     Olağanüstü genel kurulda seçildiklerine dikkati çeken Batgı, Siirtspor çok büyük bir camiadır. Bu büyük ve köklü camia bir kişinin ayrılmasından etkilenmez. Biz yolumuza devam edeceğiz. Yönetim kurulu olarak kendi aramızda toplanıp görev bölümünü yapamadık. Bazı yönetim kurulu üyeleri ile İstanbulda bulunuyoruz. Siirte döndüğümüzde konuyla ilgili geniş bir açıklama yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Nihat Özdemirin Siirtspor yönetim kurulundan istifası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER