Nilüfer Belediyespor ekiplerinde yeni sezon açılışı

Nilüfer Belediyespor ekiplerinde yeni sezon açılışı -Kulübün voleybol ve hentbol takımları yeni sezonu yarın açıyor


BURSA (A.A) - Nilüfer Belediyesporun Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi ve Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden ekipleri yeni sezonu yarın yapacakları çalışmalarla açacak.
     Önceki sezonu ligin orta sıralarında tamamlayan, Balkan Kupasının ardından, Avrupa Kupasında da mücadele eden Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı kros çalışmasıyla başlayacak.
     Yabancı oyuncu transferiyle kadrosunu güçlendiren takımın antrenörü Ali Kanberoğlu, AA muhabirine, genç bir ekiple mücadele edeceklerini belirterek, Bir yabancı oyuncu transfer ettik. Gerekli görülmesi halinde bazı mevkilere yerli ya da yabancı oyuncu transferimiz olabilir. Hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde yapacağımız çalışmalara başlayacağız dedi.
    
     -Hentbol -
    
     Nilüfer Belediyesporun erkek hentbol takımı da yarın yapılacak efor testlerinin ardından yeni sezona merhaba diyecek.
     Türkiye Kupası, Türkiye Ligi ve Avrupa Kupasında iddialı olduklarını dile getiren antrenör Fatih Işık, yerli ve yabancı transferlerle eksikleri tamamladıklarını belirterek şöyle konuştu:
     Yeni sezonda üç kulvarda da iddialıyız. Hedefimiz Avrupa Kupasında ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek. Çalışmalarımıza yarınki antrenmanla kendi tesislerimizde başlayacağız. Bir haftalık birinci etap çalışmalarının ardından hazırlıklarımız, tesislerimizde yapacağımız 12 günlük kampla devam edecek.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Metin Aktaş
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Nilüfer Belediyespor ekiplerinde yeni sezon açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER