Nizipte motosikletli polis timi kuruldu

Nizipte motosikletli polis timi kuruldu


GAZİANTEP (A.A) - Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni kurulan Motosikletli Tim Büro Amirliği ekibi göreve başladı.
     Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 5 motosiklet ve 10 Polis memuru ile hizmete vermeye başlayan Motosikleti Tim Büro Amirliği ekipleri, ilçe merkezindeki sorumluluk bölgelerinde genel asayişin sağlanmasında önleyici görev yapacak.
     Nizip İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni göreve başlayan timlerin ilçe genelinde meydana gelen olaylara daha seri bir şekilde müdahale etmek, önleyici hizmet, koruma ve yol emniyet ile kontrol devriye görevleri yapacaklarını söyledi.
     Kantar şunları kaydetti:
     Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan Motosikleti Tim Büro Amirliği ekipleri, Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek ve asayiş hizmetlerine katkıda bulunmak için kurulmuş bulunuyor. Yeni kurulan bu birimimizde görev alacak ekiplerimiz, araçların ulaşmakta güçlük çektiği dar ve ara sokaklara en seri bir şekilde ulaşıp olaylara müdahale edecekler. Motosikletlerimizi, Gaziantep Valiliği, Nizip Kaymakamlığı ve hayırseverlerin vermiş olduğu desteklerle aldık. Kurumum adına katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Nizipte motosikletli polis timi kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER