NKÜden kısa kısa

NKÜden kısa kısa -NKÜde insan hakları konulu konferans düzenlenecek


TEKİRDAĞ (A.A) - Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ), Uluslararası Hukuk Belgeleri Işığında İnsan Hakları Kavramının Genel Çerçevesi konulu konferans düzenleyecek.
     NKÜden yapılan yazılı açıklamada, NKÜ Malkara Meslek Yüksekokulu ile Malkara Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek konferansın 12 Aralık Çarşamba günü Malkara Kültür Sarayında düzenleneceği bildirildi.
     Açıklamada, NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alpay Hekimlerin konferansa konuşmacı olarak katılacağı kaydedildi.
    
     -İş adamı ve yazar Altuntaştan NKÜde konferans
    
     İş adamı ve yazar Baybars Altuntaş, Namık Kemal Üniversitesinde (NKÜ) konferans verdi.
     NKÜden yapılan yazılı açıklamada, NKÜ-KOSGEB işbirliği ile iş adamı ve yazar Baybars Altuntaşın öğrencilere Sıfırdan Nasıl Patron Olunur konulu konferans verdiği bildirildi.
     Açıklamada konferansa, NKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Burhan Arslan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara, Yabanci Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rasim Yılmaz, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Erbay, KOSGEB Tekirdağ Şube Müdürü Özay Cebeci ve öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı kaydedildi.
     Konferansın bitiminde ise düzenlenen imza günü ile Altuntaşın kitaplarını imzaladığı belirtildi.
    
     -Saray Meslek Yüksekokulunda kültür ve sanat etkinlikleri
    
     Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Saray Meslek Yüksekokulu tarafından kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenecek.
     NKÜden yapılan yazılı açıklamada, NKÜ Saray Meslek Yüksekokulu tarafından 10-11 Aralık tarihlerinde, 2012-2013 Akademik Yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri programının gerçekleştirileceği kaydedildi.
    
     -NKÜde Tekirdağ Trak Yerleşimi ve Trak Tümülüsleri konferansı
    
     Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Malkara Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Tekirdağ Trak Yerleşmesi ve Trak Tümülüsleri konulu konferans düzenlenecek.
     NKÜden yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ Trak Yerleşmesi ve Trak Tümülüsleri konulu konferansın 11 Aralık Salı günü Malkara MYO Konferans Salonunda yapılacağı bildirildi.
     Açıklamada, Tekirdağ Eski Müze Müdürü Mehmet Akif Işının konuşmacı olarak konferansa katılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber NKÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER