ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç:

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç: İnsan odaklı eğitim anlayışıyla geleceğe yön verecek olan gençleri yetiştiren ODÜ, akademisyenlerinin her türlü fiziksel ve teknolojik alt yapılarına destek sağlamak, gerçekleştirilen çalışmaları da


ORDU (A.A) - Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İnsan odaklı eğitim anlayışıyla geleceğe yön verecek olan gençleri yetiştiren ODÜ, akademisyenlerinin her türlü fiziksel ve teknolojik alt yapılarına destek sağlamak, gerçekleştirilen çalışmaları daha da ileri noktalara taşımak için en önemli adımları atıyoruz dedi.
     Rektör Yarılgaç, yaptığı yazılı açıklamasında, ODÜ bünyesinde yürütülen TÜBİTAK ve AB destekli 16 projenin devam ettiğini belirtti.
     Yürütülen projelerle ODÜnün her seferinde bir adım öteye taşındığını da kaydeden Yarılgaç, şöyle devam etti:
     ODÜ, yeni kurulan üniversitelerden bir tanesi olmasına rağmen bilimin pek çok alanında hizmet sunmaya devam etmektedir. Hedefimiz bilim dünyasının ve toplumun faydalanabileceği şekilde hizmet sunmak ve toplumun her kesimi ile yakın diyalog içerisinde olabilmektedir. Biliyoruz ki üniversiteler evrensel bilime olan katkıları, yetiştirdikleri öğrencilerin başarıları ve bulundukları bölgeye verdikleri kazanımlar ile ayakta kalabilirler. Bu nedenle insan odaklı eğitim anlayışıyla geleceğe yön verecek olan gençleri yetiştiren ODÜ, Akademisyenlerinin her türlü fiziksel ve teknolojik alt yapılarına destek sağlamak, gerçekleştirilen çalışmaları daha da ileri noktalara taşımak için en önemli adımları atıyor. Bu tüm üniversitelerin olduğu gibi bizlerin de en önemli görevidir. ODÜ, olarak projelere daha da ağırlık vererek başarımıza başarı katmak istiyoruz.
     Yarılgaç, 2013 yılı içerisinde mevcut projelerin dışında yeni projelerle çalışmalara devam edeceklerini de ifade etti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER