Of Belediye Başkanı Saral: Ofu güzelleştirmek

Of Belediye Başkanı Saral: Ofu güzelleştirmek ve daha yaşanılır bir hale kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz


TRABZON (A.A) - Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ofu güzelleştirmek ve daha yaşanılır bir hale kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
     Saral, yaptığı açıklamada, Of sahil yolu üzerinde bulunan Çamburnu Tüneli ile Of Soğukpınar mevki arasındaki karanlık bölgenin aydınlatılması için EPDK Başkanı Hasan Köktaşa konuyu ilettiğini belirtti.
     Köktaşın, sorunun çözüme kavuşturulması için çaba harcadığını ifade eden Saral, Sorunun bulunduğu bölgede direk dikme çalışmaları başladı. İnşallah en kısa sürede çalışmalar tamamlanarak bölgenin aydınlatılması sağlanmış olacak dedi.
     Saral, Ofu güzelleştirmek ve daha yaşanılır bir hale kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini vurgulayarak, Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde gecelerimiz gündüzlerimizden daha uzun. Bu nedenle aydınlatma daha da önemli hale geliyor. Şehir içerisinde de karanlık mevkilerimiz için çalışmalarımız sürecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Of Belediye Başkanı Saral: Ofu güzelleştirmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER