Oğuzeli Belediyesinden Ramazan denetimleri

Oğuzeli Belediyesinden Ramazan denetimleri -Zabıta ekipleri, gıda maddesi üreten ve satan iş yerlerinde sıkı denetim yaptı


GAZİANTEP (A.A) - Oğuzeli Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, Ramazan ayında olumsuz görüntüler oluşmaması için şehir içindeki fırın, kasap, lokanta, market, kafeterya ve pastahanelerde denetimler yaptı.
     Oğuzeli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, iş yerlerinde yapılan denetimlerde; iş yeri ruhsatı, personel sağlık belgeleri, bulaşıkhane ve imalathanelerin genel temizlik durumları incelendi.
     Ramazan öncesi fırın ve lokantalara vatandaşların Ramazan ayında daha sık gideceği işletmelerin temizlik ve hijyen bakımından daha özenli olmaları gerektiğini belirten Başkan Bekir Öztekin, şunları kaydetti:
     Halkın sağlığı her şeyden önce gelir. Zabıta ekiplerimiz tarafından Ramazan hazırlığı yapılmış sağlıklı bir gıda üretimi için uyarılarda bulunulmuştur. Esnafımıza bu konuda duyarlılıklarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ekiplerimiz tarafından tespit edilen durumu iyi olmayan ailelere gıda paketlerimiz hazır.
     Bir çok yardımsever vatandaşımızla görüşmelerimiz sonucu toplanan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için kollarımızı sıvadık. Ramazan ayında belediye olarak çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Bu vesileyle Oğuzelili hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan ayının bereket bolluk getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum.
     Denetimlerde hijyen konusunda olumsuz bir durum ile karşılaşmayan zabıta ekipleri, işletmecileri hijyen şartları konusunda daha titiz olmaları konusunda uyarırken, imalathanesinde hijyen bir ortam oluşturan işletmecileri de tebrik etti.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Oğuzeli Belediyesinden Ramazan denetimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER