Okullar Arası Halı Saha Turnuvası sona

Okullar Arası Halı Saha Turnuvası sona erdi


MARDİN (A.A) - Mardin Belediyesi tarafından 21 Kasım Onur Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Okullar Arası Halı Saha Turnuvası sona erdi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, 11 İlköğretim okulunun katıldığı turnuvanın finalinde, Abdulkadir Tutaşı İlköğretim Okulu ile Abdulhamit İncioğlu İlköğretim Okulu takımlarının karşı karşıya geldiği belirtildi.
     Mücadeleyi 2-1lik skorla kazanan Abdulkadir Tutaşı İlköğretim Okulunun şampiyon olduğu ve ilk 3e giren takımlara çeşitli hediyeler verildiği kaydedildi.
     Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, turnuvanın kapanışında yaptığı konuşmada, halı sahayı gençlerin spor yapması için hizmete açtıklarını dile getirdi.
     Mardinin Onur Gününü kutladıklarını ifade eden Ayanoğlu, Bugün belediyemize ait halı sahada oynanan final ve yarı final müsabakalarında da görüldüğü gibi çok yetenekli çocuklarımız var. Bu sahayı gençler için elden geçirdik. Gençlerin daha verimli, daha iyi şartlar altında spor faaliyetleri yapmalarını sağlamak için katkıda bulunduk dedi.
     Ayrıca müsabakaya katılan tüm takımlara tişört dağıtıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Abdulhalim Çelik
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Okullar Arası Halı Saha Turnuvası sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER