Oltu Din Görevlileri Derneğinden ziyaret

Oltu Din Görevlileri Derneğinden ziyaret


ERZURUM (A.A) - Oltu Din Görevlileri Derneği, özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.
     Oltu Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Akbulut, İlk Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde kurum yetkilileri ile görüştü. Önemli görüşmeler yaptıklarını ifade eden Akbulut, şöyle devam etti:
     Ziyaretimizde merkezin faaliyetlerini izleme imkanımız oldu. Bu kurumda çalışan öğretmen arkadaşlarımızın özverili çalışmalarına şahitlik ettik. Din görevlileri camiası olarak rehabilitasyon Merkezine elimizden gelen manevi desteği sağlayacağız. Şimdiye kadar bu kuruma bir ziyaret gerçekleştirmemiş olmanın pişmanlığını da içimizde hissediyoruz. İlerleyen zamanlarda eğitim gören öğrencilerimizin ailelerine yönelik manevi destek olmak amacıyla seminerler düzenleme fikrini değerlendirmeye aldık.
     İlk Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Karaca, rehabilitasyon merkezinin Oltu, Narman, Şenkaya, Olur ilçesi ve bu ilçelere bağlı köylerden 180 öğrencisi bulunduğunu belirterek, Kurumumuz bölgede tek olduğu için geniş bir alan hizmet veriyor. Kurumumuz 20 personeliyle özverili çalışmalarını sürdürüyor. Diğer kurumlardan da bu tür ziyaretlerin yapılmasını bekliyoruz.
     Ziyarete Oltu Müftüsü Şefi Sıddık Çiçek, Şenkaya Tapu Müdürü Doğan Aktaş ve Din Görevlileri Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Bülbül katıldı.
    
     Muhabir: Oltu / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Oltu Din Görevlileri Derneğinden ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER