Ömerli Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Ömerli Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzaladı.


MARDİN (A.A) - Ömerli Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak imzalandı.
     Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ, belediyede çalışan 12 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını ifade ederek iki tarafın masadan memnun kalktığını söyledi. Altındağ, hizmetleri aksatmadan, sorumluluk bilinci içerisinde yürüttüklerini belirterek imkânlar çerçevesinde işçilere en iyisini sunduklarını belirtti.
     Altındağ, şöyle dedi:
     Umut ediyorum ki bunun karşılığında mesai arkadaşlarımız karşılığını hizmetleri ile misliyle verecektir. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Geçmişten gelen belediyenin borçlarını bitirmek için çalışıyoruz. Belediyeyi rahatlatırsak daha büyük zamlar ve ikramiyeler vereceğiz. 12 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi ile en düşük işçi maaşı, ortalama yüzde 15 artışla net 2 bin 100 liradan 2 bin 400 liraya yükseldi.
     Ayrıca daha önceki toplu iş sözleşmelerinde belirlenen yakacak, yol harcırahı ve aile yardımı uygulaması da devam ediyor.
    
     Muhabir: Selahattin Erol
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Ömerli Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzaladı. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER