Orduda Vosvos Şenliği coşkusu

Orduda Vosvos Şenliği coşkusu -Bu yıl 12ncisi düzenlenen şenlik, Valilik ve Boztepe ziyaretiyle başladı


ORDU (A.A) - Orduda bu yıl 12ncisi düzenlenen Vosvos Şenliği, Valilik ve Boztepe ziyaretiyle başladı.
     Çeşitli illerden 52 vosvosun yer aldığı konvoy, şehir turunun ardından Ordu Valiliğine geldi. Burada Vali Orhan Düzgün tarafından meclis toplantı salonunda kabul edilen konvoyda yer alan katılımcılara, Ordunun tarihi ve turistik yerleriyle ilgili bilgi verildi.
     Vali Düzgün, Orduda kaldıkları süre içerisinde katılımcıları en iyi şekilde misafir edeceklerini belirterek, Ordunun yaylaları ile bütünleşen 12. Vosvos Şenliği, asıl kamp alanı olan Turnalık mevkisinde tamamlanacak. Turnalık Yaylasında sizlere yönelik bir de yayla yürüyüşü düzenlenecek. Ordunun doğa harikası yaylalarının tanıtılması için şenliğin her yıl yapılmasına ve bunun artık gelenekselleşmesine büyük önem veriyoruz. Bunun da önemli etkilerini görmeye başladık dedi.
    
     -Vali vosvos kullandı-
    
     Valilik ziyaretinin ardından konvoy Boztepeye hareket etti. Vali Düzgün de bir vatandaşa ait vosvosu kullanarak, Boztepeye kadar katılımcılara eşlik etti. Yol boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Düzgün ve katılımcılar, daha sonra Boztepede hatıra fotoğrafı çektirerek, valilik tarafından organize edilen yemeğe katıldı.
     Katılımcılar buradan kamp yapılacak Turnalık mevkisine hareket etti.
     Şenlik, 7 Temmuzda sona erecek.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduda Vosvos Şenliği coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER