Orduda 19 okula şehitlerimizin ismi verildi

Orduda 19 okula şehitlerimizin ismi verildi -Ordu Valisi Düzgün: Aziz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkmak ve onların isimlerini ölümsüzleştirmek için başta okullar olmak üzere kamu tesislerine şehit isimleri vermekteyiz


ORDU (A.A) - Ordu Valisi Orhan Düzgün, aziz şehitlerin hatıralarına sahip çıkmak ve onların isimlerini ölümsüzleştirmek için başta okullar olmak üzere kamu tesislerine şehit isimlerini verdiklerini bildirdi.
     Vali Düzgün, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlara ait açma, kapama ve ad verme yönetmeliğinin hükümleri doğrultusunda merkez ve ilçelerdeki 19 okula şehit isimlerinin verildiğini belirtti.
     Şehitlerin isimlerini yaşatmak adına Ordudaki 19 okulun adının şehit isimleriyle değiştirildiğini ifade eden Düzgün, şunları kaydetti:
     Halkımızın huzur ve güvenliği için her türlü zorluğu göze alan, bu uğurda gözlerini kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkmak ve onların isimlerini ölümsüzleştirmek için başta okullar olmak üzere kamu tesislerine şehit isimleri vermekteyiz. Ordu ili genelindeki 19 okulumuza da şehitlerimizin isimlerini verdik. Bizler, bugün rahat ve huzur içinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Okullara isimlerini verdiğimiz şehitlerimiz, devletimizin varlığı, ülkemizin birliği ve huzuru için görevlerini en iyi şekilde yaparken şehit düştüler. Onların fedakarlıkları hiçbir şekilde, hiçbir şeyle ölçülemez. Kendilerini her zaman rahmetle ve minnetle yad ediyoruz.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Orduda 19 okula şehitlerimizin ismi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER