Ordunun büyükşehir belediyesi olması

Ordunun büyükşehir belediyesi olması -AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat: -Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra Ordudaki yerel yönetim anlayışı tamamen değişmiş olacak


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordunun büyükşehir belediyesi olmasıyla ilgili olarak, Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra Ordudaki yerel yönetim anlayışı tamamen değişmiş olacak dedi.
     Hamarat, Aktuğ Otelde düzenlediği basın toplantısında, Ordunun artık daha büyük düşünen bir yerel yönetime sahip olacağını söyledi.
     Ordunun büyükşehir belediye statüsü kazanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Hamarat, şöyle konuştu:
     Ordumuz coğrafyası zor bir il. Bir ilçesinden bir ilçeye ulaşım kolay değil. Yıllardır süren yol mücadelelerinde bunu yaşadık. Bu hizmetler yapılırken, koordinasyona ihtiyaç duyuyorduk. Ordunun ilçelerindeki nüfusu az olan belediyelerimiz güçsüz oldukları için hizmet üretme konusunda zorluklar yaşıyorduk. Bir kısmı belediyeler birliği adı altında bir araya gelerek hizmetlerin altından kalkmaya çalışıyordu. Aslında burada şunu yapmış olduk; biz bir kısım belediyelerimizi birleştirerek, daha güçlü belediyeler oluşturduk. Bu şekilde hizmete devam edeceğiz
     Büyükşehir belediyesi olma fırsatını kaçırmadıkları için mutlu olduklarını ifade eden Hamarat, Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra Ordudaki yerel yönetim anlayışı tamamen değişmiş olacak. Daha büyük projelere imza atan, daha büyük projeler hayal eden, buna imkanı olan ve gücü yeten bir yerel yönetime sahip olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordunun büyükşehir belediyesi olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER