Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğine ziyaretler

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğine ziyaretler


ORDU (A.A) - Ordu Sema Hukuk ve Tahkim Derneği Başkanı Kadir Umut Demir ve bir grup avukat kısa bir süre önce resmi faaliyetlerine başlayan Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğine ziyarette bulundu.
     Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Ordu Sema Hukuk ve Tahkim Derneği Başkanı Kadir Umut Demir, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğinin hayırlı olmasını temenni etti.
     Kendi derneklerinin de kısa bir süre önce kurularak faaliyete başladığını belirten Demir, Daha önce Ordu basınına yönelik bir takım çalışmalarımız olmuştu. Bizler dernek olarak kamuoyunun yararına olabilecek her türlü etkinliğin içinde olmaya çalışıyoruz. Bütün dernek üyelerimizle birlikte amacımız sorunları gündeme getirmek ve bu sorunlara zamanında çare aramaktır. Bu anlamda Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği ile ortak fikir alış verişinde bulunmaya her zaman hazırız. İnanıyorum ki bu iki derneği ortaklaşa yürüteceği çalışmalarda kamuoyuna daha da yararlı olacağız dedi.
     Demir, dernek olarak Ordu basınına her zaman destek vermeye hazır olduklarını da ifade etti.
     Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ordu Sema Hukuk ve Tahkim Derneği Başkanı Kadir Umut Demire ve üyelerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğine ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER