Ordu Belediye Başkanı Torun: Her yeni

Ordu Belediye Başkanı Torun: Her yeni yıl iyimserliğin ve daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı, umutların canlandığı günleri oluşturmaktadır


ORDU (A.A) - Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, her yeni yılın iyimserliğin ve daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı, umutların canlandığı günleri oluşturduğunu bildirdi.
     Torun, yaptığı yazılı açıklamada, Sevinçleri ve üzüntüleriyle birlikte bir yılı daha geride bırakıyoruz ifadelerini kullanarak, şunları kaydetti:
     Her yeni yıl iyimserliğin ve daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı, umutların canlandığı günleri oluşturmaktadır. Ordu Belediyesi olarak kentin sorunlarına çözüm bularak halkın daha güzel şartlarda yaşaması için bütün olanakları kullanmaya çalışıyoruz. Sizlerden aldığımız büyük güven ve destek her zaman hizmet ve sorumluluk anlayışımızın dayanağını oluşturmuş, bu destek sayesinde kimsenin atmaya cesaret edemediği adımlar atılmıştır. Başta teleferik gibi önemli projeler, Katı Atık Ayrıştırma Tesisi gibi yatırımlar, kültürel, sosyal ve sanatsal çalışmalarla kentimizin dokusu değiştirilmiştir. Ordu Belediyesi, bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da başkanından sokakta çalışan işçisine, tüm personeliyle mevcut imkanları kullanarak, Ordu halkının daha güzel şartlarda yaşaması için elinden gelenin en iyisini yapacaktır.
     Torun, yeni yılı kutlayarak herkese esenlik ve mutluluk diledi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordu Belediye Başkanı Torun: Her yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER