Ordu İl Özel İdaresi çalışmaları

Ordu İl Özel İdaresi çalışmaları


ORDU (A.A) - Ordu İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce, devlet, vatandaş işbirliğiyle mahalle ve köylerin içme suyu sorunlarının çözülmeye devam edildiği bildirildi.
     İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, Ulubey ilçesine bağlı Hocaoğlu köyünde devlet, vatandaş iş birliğiyle yapılan içme suyu hattının yapmının tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi.
     Açıklamada, devlet, vatandaş iş birliğiyle yapılan inşaatlarda ihaleli yapılan işlere göre, önemli derece de ekonomik fayda sağlandığı ifade edilerek şunlar kaydedildi:
     Söz kunusu içme suyu inşaatının ihaleli yapılan işlere göre devlet, vatandaş işbirliği ile yapılmasından dolayı yaklaşık 110 bin lira ekonomik fayda sağlanmıştır. Ayrıca devlet, vatandaş işbirliği ile yapılan içme suyu inşaatlarında köy halkının içme suyu yapımına emek vererek katkı sağlamasından dolayı, yapılan tesisleri daha çok sahiplenmekte ve tesisin düzenli olarak işletilmesine ciddi önem vermekle birlikte tesislerin daha uzun ömürlü olması sağlanmaktadır.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ordu İl Özel İdaresi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER