Ordu Müftüsü Kolukısaoğlu: Bizlere yer gösterildiğinde

Ordu Müftüsü Kolukısaoğlu: Bizlere yer gösterildiğinde apartman katında, sitelerde veya farklı mekanlarda yaz Kuran kursu veriyoruz


ORDU (A.A) - Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Bizlere yer gösterildiğinde apartman katında, sitelerde veya farklı mekanlarda yaz Kuran kursu veriyoruz dedi.
     Kolukısaoğlu, yaptığı açıklamada, okulların tatile girmesiyle birlikte yaz Kuran kurslarının başladığını hatırlattı.
     Yaz Kuran kurslarının camilerin dışında farklı mekanlarda da gerçekleştirilebileceğini belirten Kolukısaoğlu, şöyle devam etti:
     Diyanet İşleri Başkanlığının yaz Kuran kursları ile ilgili talimatı gereği camilerde, Kuran kurslarında ve bir de müftülüğün uygun göreceği mekanlarda çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Bizlere yer gösterildiğinde apartman katında, sitelerde veya farklı mekanlarda yaz Kuran kursu veriyoruz. Mekanlar yetmediği takdirde ilköğretim okullarındaki sınıflardan da faydalanıyoruz. Bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığının protokolü de var. Bir din görevlisinin dersinde 20 öğrenci bulunsun istiyoruz.
     Kolukısaoğlu, yaz Kuran kurslarında sportif faaliyetlerin de yapılacağını belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa sportif faaliyetler de düzenleyeceğiz. Kurslarımızda çocuklarımız tenis, basketbol, voleybol, yüzme, judo ve güreş sporları ile çocuklarımız sportif faaliyetlerde bulunacaklar diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordu Müftüsü Kolukısaoğlu: Bizlere yer gösterildiğinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER