Ordu

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi -AK Parti Ordu İl Başkanı Akyol: Havalimanı projesini haftalık olarak adım adım takip ediyoruz, inşallah herkesin merakla beklediği bu projeyi zamanında tamamlayacağız


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, inşaatı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı Projesi ile ilgili olarak, Havalimanı projesini haftalık olarak adım adım takip ediyoruz, inşallah herkesin merakla beklediği bu projeyi zamanında tamamlayacağız dedi.
     Akyol, beraberinde bazı partililerle Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.
     Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Akyol, yapımına devam edilen Ordu-Giresun Havalimanı Projesinin hızla sürdüğünü belirtti.
     Projeyi büyük bir titizlikle takip ettiklerini anlatan Akyol, şunları kaydetti:
     Biz havalimanı projesini haftalık olarak takip ediyoruz. Hangi aşamada, ne kadar ilerlemiş ve hatta araç sayılarına kadar her şeyini takip ediyoruz ve biliyoruz. Buradaki kaymakamımızla da birlikte süreci hep birlikte izliyoruz. Şu anki görüntü itibarıyla havalimanı projesinde herhangi bir aksaklık olmadan devam ediyor. Havalimanının bitiriliş tarihini daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık. Sayın bakanımız da bununla ilgili biletini almıştı. Bu manada çalışmalar devam ediyor. Şundan herkes emin olsun ki havalimanı projesini haftalık olarak adım adım takip ediyoruz, inşallah herkesin merakla beklediği bu projeyi zamanında tamamlayacağız. Herkes bu konuda rahat olsun. Proje söz verildiği tarihte bitecek.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER