Orduspora moral yemeği

Orduspora moral yemeği -Mor-beyazlı ekibin Taraftar Kart sponsoru Denizbank, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verdi


ORDU (A.A) - Ordusporun Taraftar Kart sponsoru Denizbank, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verdi.
     Bir otelde gerçekleştirilen yemekte konuşan kulüp başkanı Nedim Türkmen, Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi düzenlenen yemek programında camia olarak bir araya geldiklerini söyledi.
     Ev sahipliğinden dolayı Denizbank Ordu Şubesi yetkililerine teşekkür eden Türkmen, Orduspor önemli bir marka, Denizbank da çok önemli bir marka. İşbirliği içerisinde güzel işler yapmaya çalışıyoruz dedi.
     Denizbank Ordu Şubesi Müdürü Belgin Metin ise taraftarlara yaklaşık 5 bin Orduspor Bonus Card verildiğini ifade ederek, Dileğimiz bu kartın sayısını ve kullanımını artırmak. Çünkü kartı kullandığımız sürece Orduspora yardım etmiş oluyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından yemek servisi başladı. Tatlı ikramı sırasında sütlaç yemeyi tercih eden teknik direktör Hector Cuper, Türk tatlılarından en çok sütlacı sevdiğini belirtti.
     Yemeğe, Ordusporun kalecileri Saso Fornezzi ile Fevzi Elmas da aileleriyle katıldı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspora moral yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER