Ordusporda sezon hazırlıkları

Ordusporda sezon hazırlıkları -Orduspor Kulüp Başkanı Türkmen: Yeni sezonda Ordusporun iyi mücadele ederek, iyi futbol oynayacağını ve iyi sonuçlar alacağını umuyoruz


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ordusporun kulüp başkanı Nedim Türkmen, Yeni sezonda Ordusporun iyi mücadele ederek, iyi futbol oynayacağını ve iyi sonuçlar alacağını umuyoruz dedi.
     Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın iyi bir kamp dönemi geçirdiğini söyledi.
     Avusturyada yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini hatırlatan Türkmen, şöyle konuştu:
     Yeni sezon hazırlıklarımızda sona gelmekteyiz. Yükleme çalışmaları bitti gözüküyor ve taktik çalışmaları devam ediyor. Yoğun idman programıyla günde çift antrenman yapılıyor. 30 Temmuz, 1, 3 ve 5 Ağustos tarihlerinde hazırlık maçlarımız olacak. Takımımız, 6 Ağustos tarihinde İstanbula gelecek ve 8 Ağustosta da Orduda toplanacak.
     İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine inandığını vurgulayan Türkmen, Çok iyi bir takımı bir araya getirdiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra taraftarın desteğiyle yeni sezonda Ordusporun iyi mücadele ederek, iyi futbol oynayacağını ve iyi sonuçlar alacağını umuyoruz. Bunun oluşması içinde gerekenleri yaptık dedi.
     Türkmen, transfer çalışmalarını alınacak bir oyuncuyla sonlandıracaklarını dile getirerek, Sağ açık mevkinde oynayan bir yerli oyuncu alacağız. Transferle ilgili çalışmalarımız var. Ancak bu konuda çok acele etmiyoruz. Şu anda 23 kişilik kadromuz yeni sezon için çalışıyor ifadelerini kullandı.
    
     -Trabzonspor ile sezon açılış maçı yapacağız-
    
     Türkmen, geçen sezonun açılış maçının Orduda Trabzonspor ile yapıldığını, bu sezonunun açılışının da yine Trabzonspor ile bu kez Trabzonda gerçekleştirileceğini söyledi.
     Türkmen, Trabzonspor sezon açılış maçı yapacak. Bu açılış maçı için de bizi davet ettiler. 11 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00de Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile sezon açılış maçı yapacağız dedi.
     Türkmen, Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından organize edilen ve 8 ile 11 Ağustos tarihlerinde yapılacak İstanbuldaki turnuvanın stat bulunamamasından dolayı iptal olduğunu da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Ordusporda sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER