Ordusporun seyircisiz oynama cezasının kaldırılması

Ordusporun seyircisiz oynama cezasının kaldırılması -Kulüp başkanı Türkmen: "Karardan dolayı çok mutluyuz"


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından mor-beyazlı ekibe verilen bir maçlık seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulunca kaldırmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
     Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligin 28inci haftasında iç sahada oynadıkları Fenerbahçe maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları gerekçesiyle PFDKnın kendilerine bir maç seyircisiz oynama cezası verdiğini anımsattı.
     Kulüp olarak cezanın kaldırılması yönünde Tahkim Kuruluna başvurduklarını ve 100 bin lira para cezasına çevrildiğini hatırlatan Türkmen, şöyle konuştu:
     "Karardan dolayı çok mutluyuz. Cezanın kaldırılması için elimizden geleni yaptık. Faillerin bulunması ve tespit edilmesi gibi gerekenlerin hepsi yapıldı. Bir daha bu tür olaylar yaşanmasın. Biz bunları istemiyoruz. Artık Kasımpaşa ile cumartesi günü 19 Eylül Stadında oynayacağımız maçta bir koltuğun bile boş kalmaması gerekiyor. Bizim için hayati önem taşıyan bir maça çıkıyoruz. İnşallah taraftarlarımızla beraber 3 puanı alacağız. Geride kalan 4 haftayı da çok iyi şekilde değerlendirerek Spor Toto Süper Ligde kalacağımıza inanıyorum."
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Gökhan Gücüklüoğlu / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Ordusporun seyircisiz oynama cezasının kaldırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER