Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen:

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: "Orduspor mutlaka son 6 maçta 4 galibiyet alarak bu ligde kalacak"


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Orduspor mutlaka son 6 maçta 4 galibiyet alarak bu ligde kalacak" dedi.
     Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, puan cetvelindeki durumlarını geride kalan maçlarla telafi edeceklerini söyledi.
     Geride oynanacakları daha 6 maçın olduğunu ifade eden Türkmen, "Son 8 maç kaldığında 4 galibiyet almamız gerektiğini söylemiştim. Yine geride kalan 6 maçta 4 galibiyet almamız gerekiyor. Bunu başaracak güce sahibiz. Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında çok iyi oynadık. Ama bunu sonuca yansıtamadık. Futbolcu kardeşlerime ve teknik heyetimize güveniyorum. Orduspor mutlaka son 6 maçta 4 galibiyet alarak bu ligde kalacak. Bu konuda hiçbir tereddütüm yok" diye konuştu.
     "Hem Ordusporun, hem de Trabzonsporun durumu beni üzüyor" diyen Türkmen, şöyle devam etti:
     "Trabzonda da verilen emekler var. Bunu yakından biliyorum. Deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor maçında taraftar olayları olmaması adına Trabzona taraftar götürmüyoruz. Çünkü ilk maçta ufak, tefek tatsızlıklar olmuştu. Ancak biz dostuz. Trabzonsporun Türk futbolunda Anadolu takımlarının güçlü bir temsilcisi olarak yaptıkları ortada ve çok önemli bir camia. Trabzonspor karşılaşması çok kritik bir maç. Ama maçın dostça geçmesini diliyorum. İnşallah hak edenin kazandığı bir karşılaşma olur. Her iki camiada dosttur"
     Türkmen, ligin son 6 haftasında sadece saha içi olayların konuşulması gerektiğine işaret ederek, "Saha dışı etkenlerin öne çıkmaması gerekiyor. Bu anlamda hakemlerimiz maçlara çok ciddi konsantre olmalı" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER