Orduspor

Orduspor-Beşiktaş maçından notlar -Orduspor taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, siyah-beyazlı taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu -Beşiktaşta Portekizli oyuncu Fernandes, sakatlığı nedeniyl


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Beşiktaşı konuk eden Ordusporun taraftarları, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi.
     Mor-beyazlı taraftarlar, 30 ile 70 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan biletlerin tamamını maç günü tüketerek tribünleri tıklım doldurdu.
     Yaklaşık 13 bin dolayında Orduspor taraftarı tribünde yer alırken, bin 500 kişilik siyah-beyazlı taraftar da Ordu deplasmanında takımını yalnız bırakmadı.
    
     -Fernandes kadroda yok-
    
     Beşiktaşta sakatlığı nedeniyle Portekizli golcü Manuel Fernandes maç kadrosunda yer almadı.
     Spor Toto Süper Ligde bu sezon sergilediği oyunun yanı sıra, 5 gol atıp ve 6 asist yaparak siyah-beyazlıların skorlarına büyük katkı sağlayan Fernandes, sakatlığı nedeniyle Ordu deplasmanında takımını yalnız bıraktı.
     Kırmızı kart cezalısı Almeida ise cezasını hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında çekerek takımdaki yerini aldı.
    
     -Ordusporda 5 eksik-
    
     Ordusporda ise sakatlıkları devam eden David Barral, Agustin Garcia, Onur Tuncer ve Selçuk Şahinin yanı sıra sarı kart cezalısı Miguel Garcia 18 kişilik maç kadrosuna dahil olamadı.
    
     -Yoğun güvenlik önlemi-
    
     Maç öncesi Ordu Emniyet Müdürlüğünce şehirde ve stat çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.
     Stat çevresi ve içerisinde 500ü polis, 500ü de özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam bin personel görev yaptı.
     Karşılaşmayı, KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar da izledi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER