Organize Sanayi Meslek Lisesinde eğitim başladı

Organize Sanayi Meslek Lisesinde eğitim başladı


KAYSERİ (A.A) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün temelini attığı Kayseri Organize Sanayi Meslek Lisesinde eğitime başlandı.
     Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, okulda eğitimin başlaması dolayısıyla OSB Konferans Salonunda öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, okulun ilk öğrencilerinin avantajlı konumda bulunduğunu vurguladı.
     Bir şehrin ve ülkenin kalkınmasındaki önceliğin insana yatırım yapmak olduğu belirten Hasyüncü, bölgede böyle bir okul yaptırmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     24 milyon metrekare alanı ile pek çok şehrimizden daha büyük bir alana sahip olan, 900ün üzerinde işletmenin faaliyet gösterdiği, 50 bin kişinin istihdam edildiği ülkemizin en büyük OSBlerinden birinde sizlere iş garantisi ve burs desteği ile okuma imkanı sunuyoruz. Sizler için Türkiyenin en modern okullarından biri yaptırdık. Okul bünyesinde bulunan 6 atölyede modern teknoloji ile aldığınız teorik eğitimi pratiğe dönüştürebileceksiniz, yine bölgemizde faaliyet gösteren firmalarda bilfiil çalışarak tecrübelerinizi artıracaksınız.
     Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Hasyüncü, Eğitim alırken çalışmalarınızdan döner sermaye yöntemi ile para da kazanabileceksiniz. Dolayısıyla bizler de sizlerden sadece kendiniz için değil, ailenize, şehrinize ve ülkenize faydalı olacak şekilde çalışmalarınızda gayret göstermenizi bekliyoruz. Çünkü bizlerin kurmuş olduğu sanayi tesislerinde zamanı geldiğinde görevi sizler devralacaksınız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Organize Sanayi Meslek Lisesinde eğitim başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER